Peugeot 108

Kompaktan automobil s petero vrata, PEUGEOT 108 je iznimno elegantno vozilo. Visoko tehnološki opremljen automobil, PEUGEOT 108 pruža iskustvo lake i udobne vožnje napučenim gradskim ulicama.

PEUGEOT 108 – 4 RAZLOGA ZA ODABIR

ELEGANTAN DIZAJN

Kompaktan automobil s petero vrata, PEUGEOT 108 je iznimno elegantno vozilo.
Visoko tehnološki opremljen automobil, PEUGEOT 108 pruža iskustvo lake i udobne vožnje napučenim gradskim ulicama. Jedinstvenim stilom i neodoljivim licem, on plijeni pozornost već na prvi pogled.

Karoseriju ukrašavaju LED dnevna svjetla koja naglašavaju elegantnu i uzbudljivu osobnost automobila. Stražnja svjetla, koja uključuju i svjetla za vožnju unazad i svjetla za maglu, oblikuju tri kandže koje zaokružuju stražnji dio karoserije.

UŽITAK NA OTVORENOM

Unesite još više užitka u vožnju. PEUGEOT 108 donosi električno pokretani platneni krovi koji pokriva praktički cijelu dužinu krova. Prilikom otvaranja automatski se podiže i maleni aerodinamični spojler koji smanjuje turbulencije zraka u kabini i čini vožnju još ugodnijom.

UDOBNOST VOZAČA

TEHNOLOGIJA

Uz kompaktne dimenzije, PEUGEOT 108 nudi brojne sustave za pomoć u vožnji, poput kamere za vožnju unazad, sustava za otklučavanje i pokretanje vozila bez ključa ili pomoći pri kretanju na nagibu.

MIRROR SCREEN

PEUGEOT 108 opremljen je 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodiri koji grupira sve informacije potrebne za vožnju: navigaciju, kameru za vožnju unazad, putno računalo, postavke vozila, radio i Mirror Screen tehnologiju.

SMART KEY LESS

Smart key less sustavi omogućuje pokretanje i otključavanje vozila bez korištenja ključa.

AUTOMATSKI KLIMA UREĐAJ

Automatski jednozonski klima uređaji kontrolira i optimizira parametre sustava ventilacije i klimatizacije kako bi automatski održao odabranu temperaturu u vozilu.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2

Navedeni podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 u skladu su s homologacijom WLTP (uredba EU 2017/948). Od 1. rujna 2018. sva nova vozila homologirana su prema svjetskom WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Proceduri), što je novi, realističniji postupak ispitivanja za mjerenje potrošnje goriva i emisije CO2. WLTP potpuno zamjenjuje novi europski ciklus (NEDC), što je bio ranije korišteni testni postupak. Zbog realnijih uvjeta ispitivanja, potrošnja goriva i emisije CO2 izmjerene pod WLTP u mnogo su slučajeva veće u usporedbi s onima izmjerenim u NEDC. Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 mogu se razlikovati ovisno o određenoj opremi, opcijama i dimenziji guma. Za više informacija kontaktirajte ovlaštenog Peugeot distributera.