Peugeot jamstvo

Ugovorno jamstvo

Ugovorno jamstvo

 

Ugovorno jamstvo pokriva :

  • besplatan popravak ili zamjenu dijelova (dijelovi i rad) za koje je proizvođač ili njegov zastupnik utvrdio da su neispravni, s time da se popravak ili zamjena mogu obaviti upotrebom novih dijelova, novih sklopova ili obnovljenih dijelova prema procjeni proizvođača ili njegovog zastupnika,
  • troškove otklanjanja kvara na mjestu gdje se kvar dogodio ili vuču na udaljenost od najviše 100 kilometara do najbližeg servisnog mjesta mreže Peugeot, ako se kvar pokriven jamstvom dogodio u zemlji u kojoj proizvođač, Automobiles Peugeot, ima ovlaštenog zastupnika.

Detaljnije informacije o jamstvenim uvjetima  možete pronaći u Knjižici održavanja, koju ste dobili prilikom isporuke vozila.

Brzi popravak vozila, 24/7, u cijeloj Europi

 

Kao vlasnik novog Peugeota na raspolaganju vam stoji usluga Peugeot Assistance – besplatne pomoći u slučaju kvara na vozilu, 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

 

Sve usluge su potpuno besplatne za nova vozila u jamstvenom roku.

Kao vlasnik novog Peugeota na raspolaganju vam stoji usluga Peugeot Assistance – besplatne pomoći u slučaju kvara na vozilu, 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Sve usluge su potpuno besplatne za nova vozila u jamstvenom roku.
Dežurno vozilo Peugeot Assistance u najkraćem će roku odgovoriti na poziv i doći na mjesto kvara. Opremljeno specijalnim alatima i elektronskom dijagnostičkom opremom ono omogućuje dijagnosticiranje i popravak velikog broja kvarova u najkraćem roku. Ukoliko vozilo nije moguće popraviti na licu mjesta, vučna će ga služba transportirati do najbližeg Peugeot servisa.

Besplatna usluga Peugeot Assistance u slučaju kvara na vašem vozilu, obuhvaća popravak vozila, prijevoz vozila do najbližeg Peugeot servisa te posudbu zamjenskog vozila (u trajanju do 2 dana, ukoliko vozilo nije moguće popraviti isti dan).

Zahvaljujući Optiway ugovorima, možete produljiti trajanje jamstva za vaše vozilo. Za više informacija molimo obratite se našem osoblju.