Peugeot 308

Otkrijte Peugeot 308, kompaktnu limuzinu s novim digitalnim Peugeot i-Cockpit® i još  boljim osjećajem u vožnji.

PEUGEOT 308

PEUGEOT 308 otkriva svoj snažan karakter i osvaja već na prvi pogled svojim novim izražajnim prednjim krajem, svjetlosnim potpisom vidljivim i danju i noću  kao i novom  bojom  Vertigo Blue. PEUGEOT 308 opremljen je novim LED prednjim svjetlima koja istiću njegov karakter danju i noću. Njegova tehnološka sofisticiranost elegantno se očituje s LED sekvencijalnim svjetlosnim pokazivačima i LED svjetlima za maglu. Straga, prepoznatljiva u svako doba, zadivljuju moderna i prepoznatljiva svjetla s trostrukim kandžama. Dopustite da vas zavede profinjeni i rafinirani   PEUGEOT 308 s vrhunskim  interijerom   i visokokvalitetnom završnom obradom.

Prepustite se ambijentu osmišljenom do posljednjeg detalja kako bi začinili vaše vozačko iskustvo.
Otkrijte čari vožnje koju nudi digitalni PEUGEOT i-Cockpit® s kompaktnim upravljačem, instrumentnom pločom u razini očiju i kapacitivnim dodirnim zaslonom.

Zahvaljujući novom digitalnom instrumentnom pločom u razini očiju, sve korisne informacije o vožnji prikazuju se iznad upravljača. Doživljaj vožnje možete u potpunosti prilagoditi svom ukusu, jer možete odabrati između šest dostupnih načina prikaza, uključujući i onaj koji omogućuje praćenje navigacije bez skretanja pogleda s ceste.

PEUGEOT 308 može biti opremljen PureTech benzinskim motorima ili najnovijom generacijom BlueHDi dizelskih motora koji pružaju najvišu razinu performansi.
Ovisno o odabranom motoru, PEUGEOT 308 može biti opremljen ručnim mjenjačem BVM6 ili automatskim mjenjačem EAT8 koji omogućava brzo i glatko prebacivanje

PEUGEOT 308 nudi najsuvremenije sustave pomoći u vožnji, kao što su adaptivni tempomat, sustav Active Safety Brake za automatsko kočenje u nuždi, upozorenje o sudaru ili aktivni sustav za nadzor mrtvog kuta.

Na dugim putovanjima možete iskoristiti najnapredniju opremu: sustav detekcije umora, sustav za prepoznavanje ograničenja brzine, automatsko prebacivanje duga / kratka svjetla, sustav upozorenja o prelasku trake, itd.
Parkiranje vozila postat će još sigurnije zahvaljujući sustavu Visiopark  ili Park Assist.