Blog

Novi SUV PEUGEOT 2008, iskoristite priliku na odmah dostupna vozila uz 0% kamata i besplatno produljeno jamstvo!

Novi SUV PEUGEOT 2008, iskoristite priliku na odmah dostupna vozila uz 0% kamata i besplatno produljeno jamstvo!

Kupcima poklanjamo 5 godina jamstva, koje uključuje 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3., 4. i 5. ili 100000 km. Sve fizičke osobe pri kupnji vozila Peugeot na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke PEUGEOT svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

U komercijalnoj ponudi sve fizičke osobe, obrtnici i mali poduzetnici prilikom kupnje novog osobnog vozila Peugeot 2008 mogu iskoristiti mogućnost financiranja vozila putem financijskog leasinga „Peugeot financiranje“ (u suradnji s OTP Leasing-om d.d.) po modelu trećina. Godišnja fiksna kamatna stopa za financiranje u EUR iznosi 0%, a jednokratna naknada zaključenja ugovora iznosi 0% od kupoprodajne cijene vozila. EKS će iznositi 0,00%, uvećano za troškove kasko osiguranja koje je obavezno u obje godine leasing ugovora.  Trajanje ugovora o leasingu je 24 mjeseca. Ukupna naknada za leasing plaća se kroz učešće i dvije godišnje rate, svaka u visini 1/3 ukupne naknade za leasing (pri čemu je moguće odstupanje između iznosa učešća i pojedinih rata do najviše 1%). Opcija kupnje objekta leasinga pri redovnom isteku ugovora iznosi 100 EUR plativo u kunskoj protuvrijednosti prema prodajnom tečaju za devize OTP Banke d.d., na dan plaćanja. Godišnja leasing rata izražava se u EUR, a plaća u HRK koristeći prodajni tečaj OTP banke.

Fotografija automobila je simbolična.  Ponuda je ograničena i traje do isteka zaliha. Za više informacija obratite nam se