Peugeot 208

Potpuno novi gradski automobil PEUGEOT 208 utjelovljuje budućnost vožnje svojim prepoznatljivim sportskim linijama i novim PEUGEOT 3D i-Cockpit®.

PEUGEOT 208 – NEODOLJIV DIZAJN

SPORTSKI DIZAJN

Otkrijte  osobnost NOVOG PEUGEOT 208 – malog gradskog automobila. Niska figura, dugi poklopac motora i snažne linije ukazuju na sportski  duh, a svijetle i izvorne boje  karoserije dodatno pojačavaju njegovu neodoljivost! Njegov karakter dodatno je naglašen krovom Black Diamond *, sjajnim crnim blatobranima, sjajnim prozorskim okvirom * i aluminijskim naplatcima s umetcima *.

*Ovisno o verziji

DIGITALNO VOZILO U DIGITALNOM SVIJETU

NOVI PEUGEOT 208 je opremljen pametnim tehnologijama kao što su TomTom® Traffic, Mirror Screen® povezivost i bežično punjenje. Također se može pohvaliti PEUGEOT Open & Go  ulazom bez ključa, što znači da se potpuno NOVI PEUGEOT 208 može otvoriti bez uzimanja ključa iz torbe ili džepa – jednostavno primite ručku i vozilo će se otključati. Ako zaboravite zaključati vozilo na odlasku, sustav će se automatski zaključati i potvrditi zvučnim signalom.

Ostanite povezani s NOVIM PEUGEOT e-208 putem aplikacije MyPeugeot: pružanje informacija o napunjenosti baterije, broju prijeđenih kilometara, preostalom vremenu punjenja itd.

INTELIGENTNA VOŽNJA

Potpuno NOVI PEUGEOT  208  nudi najnovija inteligentna rješenja za vožnju i sigurnost, uključujući Drive Assist s ugrađenim sustavom za pomoć pri vožnji i upozorenjem o napuštanju trake

Park Assist * također nudi potpuno automatiziranu pomoć pri parkiranju, funkcije upravljanja, ubrzanja i kočenja za  bočno parkiranje.

*Ovisno o izvedbi

NOVA MODULARNA I UČINKOVITA PLATFORMA

Potpuno NOVI PEUGEOT 208 koristi se novom modularnom i multi-energetskom CMP / eCMP platformom, pružajući vam slobodu izbora između benzinskog PureTech, dizelskog BlueHDi ili električnog motora. Iskusite doživljaj euforije vožnje kroz odlično držanje ceste; optimiziran unutarnji prostor i kapacitet prtljažnika; izvanredna upravljivost; futuristički ambijent i unutarnja udobnost s unaprijed programiranom funkcijom grijanja i punjenja * (dostupno preko zaslona osjetljivog na dodir ili preko aplikacije MyPeugeot).

*Dostupno samo na novom Peugeot e-208

PureTech ili BlueHDi

Zahvaljujući učinkovitosti svojih PureTech benzinskih ili BlueHDi dizel motora i 8-brzinskog automatskog mjenjača EAT8,  NOVI PEUGEOT 208 nudi kombinaciju snage s kontroliranim emisijama CO2, zajedno sa Start & Stop funkcijom.

ELEKTRIČNA VOŽNJA

Kada sjednete u potpuno NOVI PEUGEOT e-208, uronite u stimulativno električno iskustvo vožnje. Njegova trenutna učinkovitost (136 KS i okretni moment od 260 Nm) dopunjena je s tri načina vožnje: Sport, Normal i Eco.

S dometom od 211 milja (340 km)  predstavlja sigurnu vožnju na svakom putovanju. Za dulja putovanja može se brzo napuniti iz namjenskog javnog terminala za 80% u roku 30 minuta, dok potpuno punjenje iz Wall Boxa traje oko 8 sati.

NOVI E-208

Otkrijte potpuno novo gradsko vozilo PEUGEOT e-208 sa svojim 100% električnim motorom.

Užitak vožnje

100% električna vožnja:

–  Ugodna vožnja bez  vibracija

– Trenutno ubrzanje zahvaljujući snažnom motoru

– Tih motor nudi novo iskustvo vožnje

– Bez štetnih emisija 0g/km CO2

Ušteda

Smanjeni troškovi vožnje:

– Niži troškovi u odnosu na motore  s unutarnjim izgaranjem

– Niži troškovi održavanja

– Državne subvencije

– Korištenje ECO načina rada

Mobilnost

Uživajte u pojednostavljenom iskustvu vožnje:

– Brzo i intuitivno punjenje

– Sloboda vožnje u gradu

– MyPeugeot®  aplikacija koja omogućuje daljinsko upravljanje određenim značajkama – kao što su programiranje punjenja ili grijanja

Novi električni motor

NOVI PEUGEOT e-208 nudi novo iskustvo vožnje uz motor od 136 KS i okretni moment od 260 Nm.

Baterije visokih performansi

Nova e-CMP modularna platforma razvijena je kako bi omogućila korištenje akumulatora velikog kapaciteta od 50 kWh uz očuvanje putničkog prostora u vozilu i volumena prtljažnika. Garancija na akumulator je 8 godina ili 160.000 km za 70% kapaciteta punjenja.

PUNJENJE

BRZO I JEDNOSTAVNO

Kako bi uživali u  vožnji Novog PEUGEOT e-208 električnog vozila  s dosegom od 340 km po WLTP-u, na raspolaganju su brojne mogućnosti punjenja: kod kuće ili putem javnih postaja za punjenje.

Možete programirati planirano punjenje pomoću navigacijskog zaslona ili aplikacije MyPeugeot®. Ovaj sustav također vam omogućuje da pokrenete punjenje u bilo kojem trenutku i provjerite razinu napunjenosti baterije.

Punjenje – kućna utičnica

NOVI PEUGEOT e-208 koristi standardnu kućnu utičnicu. Potpuno punjenje je moguće za 20+ sati.

Ubrzano punjenje

NOVI PEUGEOT e-208 moguće je napuniti brže i sigurnije iz posebno prilagođene punionice. Potpuno punjenje moguće je za 8 sati.

Brzo punjenje na brzom punjaču

Koristeći terminal za brzo punjenje, vozilo možete napuniti za 80% u roku 30 minuta.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2

Navedeni podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 u skladu su s homologacijom WLTP (uredba EU 2017/948). Od 1. rujna 2018. sva nova vozila homologirana su prema svjetskom WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Proceduri), što je novi, realističniji postupak ispitivanja za mjerenje potrošnje goriva i emisije CO2. WLTP potpuno zamjenjuje novi europski ciklus (NEDC), što je bio ranije korišteni testni postupak. Zbog realnijih uvjeta ispitivanja, potrošnja goriva i emisije CO2 izmjerene pod WLTP u mnogo su slučajeva veće u usporedbi s onima izmjerenim u NEDC. Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 mogu se razlikovati ovisno o određenoj opremi, opcijama i dimenziji guma. Za više informacija kontaktirajte ovlaštenog Peugeot distributera.