Peugeot Expert

Peugeot Expert Kombi je sve predvidio da putnicima omogućuje sigurno i udobno putovanje. Moderni i učinkoviti motori svakodnevno omogućuju dobar osjećaj u vožnji uz odlične performanse.

PEUGEOT EXPERT KOMBI

Robustan i funkcionalan, Peugeot Expert Kombi u ponudi je u 3 dužine: standardne izvedbe od 4,95 m i 5,30 m te jedinstvene kompaktne izvedbe od samo 4,60 m.

Dobro promišljen, Peugeot Expert Kombi nudi brojne konfiguracije sjedala za optimalnu udobnost svih putnika. Jedinstvena u segmentu, kompaktna izvedba nudi optimiziran prostor za čak do 9 putnika*.

Jednostavno uživajte u gradskim putovanjima i u pristupu svim gradskim garažama zahvaljujući visini vozila od 1,90 m.

Peugeot Expert Kombi također je opremljen stražnjim dvokrilnim staklenim vratima s grijanim prozorima i brisačima. Utovar prtljage nikada nije bilo tako jednostavno!

 

*Za motorna vozila s devet sjedala iznos posebnog poreza umanjuje se za 75%, a za motorna vozila s osam sjedala iznos posebnog poreza umanjuje se za 50%.

Peugeotu Expert Kombi, pristup 3. redu sjedala je vrlo jednostavan. Jednom ručicom preklopi se sjedalo iz 2. reda i oslobađa se širok prolaz prema stražnjoj klupi.

Sa stražnjim sjedalima koji se mogu potpuno izvaditi, Peugeot Expert Kombi je dostupan u brojnim konfiguracijama, uključujući:
• Prednja klupa za dva suvozača
• 2 zasebna sjedala u 1. redu i klupa u 2. redu (monoblock)
• Klupa 2/3 – 1/3 u 2. redu i klupa u 3. redu (monoblock)
• Presvlake sjedala TEP, jednostavne za održavanje

Peugeot Expert Kombi predstavlja novu platformu koja je prilagođena na bazi modularne platforme EMP2. Kombinirajući visoku razinu udobnosti u vožnji, kvalitete i učinkovitosti, ona pruža optimalnu udobnost za sve putnike.

U Peugeotu Expert Kombi, otkrijte izuzetan osjećaj u vožnji zahvaljujući BlueHDi motorima od 95 do 115 KS, i uživajte u najnižim potrošnjama i emisijama u segmentu, kao i u konkurentnim troškovima korištenja sa servisnim intervalima od 40.000 km ili 2 godine.