Peugeot 508 PSE

Otkrijte Novi 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED i uživajte u vrhunskim performansama hibridnih vozila marke PEUGEOT.

PEUGEOT 508 SPORT ENGINEERED

Uživajte u estetici novog 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, koji se ističe snažnim i odlučnim stavom.
Njegovu  čistu i mišićavu siluetu pojačala je nova “Selenium Grey” boja koja je suptilno biserna i iscrtana dinamičnim potpisom boje “Kryptonite”.

Svjetlosni potpis marke PEUGEOT sastoji se od Full LED prednjih svjetala, LED prednjih indikatora smjera i statičkog osvjetljenja zavoja. Možete vidjeti i biti viđeni u svakom trenutku, poboljšavajući vaše uvjete vožnje i sigurnost.

Simbolizirajući modernu i učinkovitost nove linije PEUGEOT SPORT ENGINEERED, potpis marke s 3 kandže prikazan je  prepoznatljivim Kryptonite potpisom.

Grafički i aerodinamični elementi nove linije PEUGEOT SPORT ENGINEERED, specifični usisnici zraka istaknuti modernom i svijetlom bojom Kryptonite osiguravaju bolje hlađenje motora, a istovremenododatno ističu temperament novog 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Estetski i tehnološki posebno razvijen za novu liniju PEUGEOT SPORT ENGINEERED, opremljeni su Michelin Pilot Sport 4S gumama visokih performansi u dimenzijama 245/35 R20
Omogućuju uvid u Kryptonite  4-klipne čeljusti prednjih kočnica postavljene na ventiliranim diskovima promjera 380 mm za optimalnu i dugotrajnu snagu kočenja.

Straga, sjajno crna traka pojačava 3D Full LED svjetala s trostrukom kandžom PEUGEOT i jedinstvenom animacijom prilikom zaključavanja ili otključavanja. Razina svjetline automatski se podešava u skladu s uvjetima osvjetljenja, tako da imate bolju vidljivost.
Na obje strane savršeno integriranog difuzora, crne ispušne cijevi specifične za liniju PEUGEOT SPORT ENGINEERED, prikazuju snagu od 360 KS.

Fino ocrtana oko ruba, novu crnu masku s lavom “Dark Chrome” krase ukrasni dodaci koji se savijaju i usmjeravaju strujanje zraka.
Sa znakom “508” , satenskim crnim izgledom i 3 kandže, nova rešetka simbolizira vrhunsku izvedbu.

Uz PEUGEOT i-COCKPIT®, uživajte u vožnji.
Okretnost kompaktnog upravljača, novi head-up zaslon koji prikazuje sve korisne informacije u razini očiju, vozite bez potrebe da skrećete pogled s ceste.
Svaki detalj interijera, od ploče do podnih prostirki i naslona za ruke, može se pohvaliti jednim od prepoznatljivih, elegantnih i sportskih atributa nove linije, ne zaboravljajući PEUGEOT SPORT ENGINEERED pragove prednjih vrata.

Da bi vam pružili najvišu razinu odziva i užitka u vožnji, sva stručnost PEUGEOT SPORT tima u savladavanju hibridne tehnologije dovedena je do dizajna novog električnog modela PEUGEOT SPORT ENGINEERED, također opremljenog najnovijom generacijom sustava pomoći u vožnji marke PEUGEOT.

NOVI KOMBINIRANI KAPACITIVNI ZASLON

Vozite i komunicirajte, a pritom ostanite usredotočeni na cestu zahvaljujući razumno postavljenim sučeljima u razini očiju i na dohvat ruke. Opremljen grafikom specifičnom za liniju PEUGEOT SPORT ENGINEERED, 12,3″ head-up instrument ploča i 10″ kapacitivni HD zaslon osjetljiv na dodir, mogu se prilagoditi, omogućujući prikaz brojača okretaja ili protoka energije kako bi se bolje nadzirao način rada.

Trajanje litij-ionske baterije novog hibridnog  vozila 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED omogućuje vam putovanje do 42 km u električnom načinu rada, prema WLTP protokolu.

Priuštite si učinkovitost motora visokih performansi, svestranost hibrida i domet vožnje od 42 km (WLTP) u električnom načinu rada. S ukupnom stvarnom snagom od 360 KS za dva električna motora i motorom sa unutrašnjim izgaranjem te kombiniranom snagom dviju vrsta energije i pogonom na sva četiri kotača, novi 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED nudi okretni moment od 520 Nm, optimiziranu snagu i spektakularno ubrzanje.

Motori:

  • PureTech 200 KS
  • Električni motor (prednji) maksimalne snage od  81 kW/110 KS
  • Električni motor (stražnji) strane maksimalne snage od 83 kW/113 KS