Peugeot 508

Otkrijte novi PEUGEOT 508, limuzinu visoke klase odvažnog dizajna, koji garantira beskompromisnu kvalitetu izrade i vrhunsku tehnološku opremu za intenzivan doživljaj vožnje.

PEUGEOT 508

Niskih i dinamičnih silueta, agresivnog prednjeg dijela te snažnog i oštrog stila, nova limuzina visoke klase PEUGEOT 508 uvod je u novi naraštaj sportskog duha i elegancije. Njezine fino izvedene linije, profinjena prednja maska i novi svjetlosni potpis pridonose njezinom profinjenom, odvažnom i inovativnom stilu.

Utažite svoju žeđ za savršenstvom.

Vrhunski dizajn garantira beskompromisnu estetiku i kvalitetu: ujednačene proporcije, vrata bez okvira, završna obrada i glatki spojevi precizno su izvedeni kako bi svaki detalj pridonosio eleganciji i savršenstvu.

UPRAVLJAJTE NENADMAŠNIM SUSTAVOM PEUGEOT I-COCKPIT®

Sjednite za upravljač sustava PEUGEOT i-Cockpit®.

Isprobajte okretno i vizionarsko vozačevo mjesto s kompaktnim upravljačem, digitalnom instrumentnom pločom u visini očiju koja se može konfigurirati i s kapacitivnim zaslonom dijagonale 10’’ HD*. Uživajte u udobnosti sjedala, masažnih točaka** i zvuku Hi-Fi FOCAL®* koji pruža užitak čistog i jasnog zvuka, za sasvim nove doživljaje u vožnji.

*U seriji, u opciji ili nedostupno, ovisno o izvedbi.

**U opciji ili nedostupno, ovisno o izvedbama.

ZAHTIJEVAJTE UČINKOVITOST

Ne pristajte na kompromise i uzmite sve.

Zahvaljujući učinkovitosti njegovih motora s normom Euro 6.2 PureTech ili BlueHDi i njegovom automatskom mjenjaču s osam stupnjeva prijenosa EAT8*, novi PEUGEOT 508 objedinjuje snagu i smanjene emisije CO2.

*Ovisno o izvedbi i motoru.

OPAZITE NEVIDLJIVO

Iskusite proširenu stvarnost.

Zahvaljujući prednjoj infracrvenoj kameri*, tehnologija Night Vision* vam omogućuje da noću lakše opazite pješake ili životinje na cesti. Opremljena najnovijom sigurnosnom opremom i sustavom za pomoć u vožnji*, nova limuzina PEUGEOT 508 pomiče granice vašeg iskustva s visokom tehnologijom.

*Noćna vidljivost. U opciji ili nedostupno, ovisno o izvedbi.

ISPLANIRAJTE PUT PREMA SVOJIM OSJEĆAJIMA

Prepustite se inspiraciji.

Preciznom vožnjom, užitkom upravljanja i uzornim ponašanjem na cesti potpomognutim podesivim ovjesom*, nova limuzina visoke klase PEUGEOT 508 oživljava vaš užitak u vožnji i omogućuje vam veću slobodu kretanja.

*U seriji, u opciji ili nedostupno, ovisno o izvedbi.