Peugeot Rifter Business

Uz nosivost od 850 kilograma u produženoj “long” karoseriji modela, Rifter Business praktičan je i okretan automobil za sve vrste gradskih i međugradskih dostava. Peugeot Rifter Business je vozilo koje udovoljava N1 homologaciji i pruža mogućnost odbitka 100% PDV i oslobođen je posebnog poreza na motorna vozila. Zahvaljujući ugrađenoj fiksnoj pregradi Rifter Business omogućuje siguran prijevoz tereta i putnika. Čvrsta pregrada nalazi se iza drugog reda sjedala.

PEUGEOT RIFTER BUSINESS

STIL

Peugeot Rifter Business dijeli unutrašnjost i vanjštinu s putničkim modelom Peugeot Rifter. U serijskoj opremi  donosi ESP, ASR, ABS, AFU sustav stabilnosti, sustav za pomoć pri kretanju na kosini (Hill Assist), indikator niskog tlaka u gumama, prednji i bočni zračni jastuci za vozača i suvozača, bočne zračne zavjese za putnike u drugom redu, centralno daljinsko zaključavanje, tempomat, putno računalo i električno podizanje prednjih stakala.

MODERNA MOTORIZACIJA

Peugeot Rifter Business opremljen je modernim Euro 6.2 BlueHDi i PureTech motorima, snage do 130 KS, kojeg pored dugovječnosti karakterizira i mala potrošnja goriva.