Peugeot SUV 2008

Pobjegnite od uobičajenog u potpuno NOVOM PEUGEOT-u 2008, svestranom SUV-u osmišljenom prema vašem životnom stilu: s PEUGEOT 3D i-Cockpit®, tehnologijom nove generacije i izborom snažnih dizelskih i  benzinskih motora , kao i 100% električnih motora.

PEUGEOT 2008 – MOĆAN SUV

Svojim fluidnim i robusnim linijama potpuno NOVI SUV PEUGEOT 2008 pruža izvrsnu snagu i učinkovitost. Njegova upečatljiva prednja rešetka, vodoravni poklopac motora i povećan razmak od tla povećavaju sofisticiran i oštar dizajn. Na stražnjem dijelu spojler, spojna traka sa sjajnim crnim stražnjim sklopom i ispušni sustav s kromom potvrđuju njegovu sportsku, izdržljivu osobnost.

IZVRSNOST U SVAKOM DETALJU

Svaki detalj precizno je izrađen bez kompromisa, za poboljšanu eleganciju i funkcionalnost.

Izrazita prednja strana potpuno ima veliku kromiranu rešetku koja predstavlja modernu i hrabru viziju s potpisima punih LED prednjih svjetala. Karakterističan i odvažan dizajn stražnjeg dijela, s crnom zadnjom trakom za povezivanje s crnom bojom, dodatno je poboljšan potpunim LED stražnjim svjetlima s efektom pandža.

KADA JE MOGUĆE VIŠE

Prostrani prtljažnik s preklopivim stražnjim sjedalom, nudi dovoljno funkcionalnog prostora za utovar.
I nema kompromisa koji god pogon odaberete: prtljažnik ima isti kapacitet u cijelom rasponu.

SLOBODA IZBORA

Potpuno NOVI PEUGEOT e-2008 kompaktni SUV dolazi s motorom od 100 kW (136 KS) s okretnim momentom od 260 Nm.

U verziji s unutarnjim izgaranjem postoji niz snažnih i štedljivih motora, opremljenih sa Stop & Start funkcijom: BlueHDi dizelskim ili PureTech benzinskim motorima, nudeći do 155 KS za taj dodatni sportski pogon.

Za još veću fleksibilnost i brzinu, odlučite se za EAT8 8-brzinski automatski mjenjač s Quickshift tehnologijom.

OTKRIJTE CIJELI NOVI SVIJET

Uživajte u slobodi kretanja gdje god želite, uključujući gradove s zonama ograničenja emisije. Visoko svestran, agilan i kompaktan u gradu, a robustan i energičan na otvorenoj cesti, NOVI SUV PEUGEOT e-2008  opremljen je motorom od 100 kW (136 KS) i nudi brzo punjenje (1) i domet od 320 kilometara po WLTP-u (2), s nultom emisijom CO2.

Putovanje je olakšano s unaprijed programiranom funkcijom grijanja i punjenja * (dostupno preko dodirnog zaslona u boji ili preko aplikacije MyPeugeot).

(1) 80% punjenja za 30 minuta na terminalu za brzo punjenje od 100 kW.

(2) Procijenjeni podaci, samo u informativne svrhe, uz potvrdu.

(3) Aplikacija za daljinsko upravljanje značajkama (razina baterije, prethodno programiranje grijanja i klimatizacije, statistika vožnje, itd.)

Dostupno samo na novom SUV-u e-2008.

NOVI SUV E-2008

Otkrijte potpuno NOVI PEUGEOT SUV e-2008 sa svojim 100% električnim motorom. Uživajte u neočekivanim osjećajima potpuno električnog vozila.

Užitak vožnje

100% električna vožnja:

–  Ugodna vožnja bez  vibracija

– Trenutno ubrzanje zahvaljujući snažnom motoru

– Tih motor nudi novo iskustvo vožnje

– Bez štetnih emisija 0g/km CO2

Ušteda

Smanjeni troškovi vožnje:

– Niži troškovi u odnosu na motore  s unutarnjim izgaranjem

– Niži troškovi održavanja

– Državne subvencije

– Korištenje ECO načina rada

OTKRIJTE NOVI NAČIN PUTOVANJA

Uživajte u pojednostavljenom iskustvu vožnje s potpuno NOVIM PEUGEOT e-2008. Ovaj 100% električni automobil nudi:

  • Brzo i intuitivno punjenje
  • Sloboda vožnje u gradu, čak i one sa zonama ograničenja emisije
  • MyPeugeot aplikacija koja omogućuje daljinsko upravljanje određenim značajkama (1) kao što je predprogramiranje punjenja i grijanja.

(1) Dostupno samo na novom SUV-u e-2008.

NOVI PEUGEOT SUV e-2008 SUV može se pohvaliti istim snažnim, fluidnim i velikodušnim linijama, ali ima neke ekskluzivne i prepoznatljive značajke dizajna.

Potpuno NOVI PEUGEOT e-2008 kompaktni SUV ima prednje rešetke u boji karoserije i dvobojnog lava koji mijenja boju iz različitih kutova i dolazi s monogramom “e” na prednjoj ploči i vratima prtljažnika. Unutar putničkog prostora nalazi se ekskluzivna obloga sjedala Alcantara © Gréval Grey (1).

(1) Prema verziji

100% ELEKTRIČNI MOTOR

Motor od 100 kW (136 KS) omogućuje  trenutno ubrzanje s okretnim momentom motora od 260Nm, kao i užitkom fleksibilne, dinamične i tihe vožnje (1).

(1) Budite oprezni pri vožnji jer drugi sudionici u prometu nisu naviknuti na vozila koja rade tiho.

BATERIJE VISOKIH PERFORMANSI

Potpuno NOVI PEUGEOT e-2008 kompaktni električni SUV sadrži bateriju visokog napona  50kWh, ugrađenu kako bi uštedio prostor u putničkom prostoru i prtljažniku.

Ima domet od 320 kilometara WLTP (1), s nultom emisijom CO2 na cesti.

Garancija beterije je 8 godina ili 160.000 kilometara za 70% kapaciteta punjenja.

(1) Procijenjeni podaci. Samo za informacije. Podložno je WLTP certifikaciji koja se trenutno dobiva. Trajanje baterije može varirati ovisno o stvarnim uvjetima vožnje (vrijeme, stil vožnje itd.).

Kako bi uživali u punoj mogućnosti vožnje NOVOG PEUGEOT e-2008 kompaktnog električnog SUV-a i dometa od  320 kilometara po WLTP-u(1), na raspolaganju su brojne mogućnosti punjenja, kod kuće ili putem javnih postaja za punjenje.

Možete programirati planirano punjenje pomoću pametnog navigacijskog zaslona ili aplikacije MyPeugeot® (2). Ovaj sustav također vam omogućuje da pokrenete punjenje u bilo kojem trenutku i provjerite razinu napunjenosti baterije.

(1) Procijenjeni podaci, samo u informativne svrhe, uz potvrdu.

(2) Dostupno samo na novom SUV-u e-2008.